19 / 04 / 2024

Rixos Hotels, Palmiye Adası 'nda otel ve rezidans yapıyor!

Rixos Hotels, Palmiye Adası 'nda otel ve rezidans yapıyor!

Rixos Hotel, Dubai 'ye rezidans ve otel projelerini kapsayan Rixos Residences Palm Jumeriah ile giriyor. Dünyanın 8. harikası olarak anılan Palmiye Adası 'nın en prestijli bölgesinde Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai ile yer alacak



Rixos Hotel, Dubai 'ye rezidans ve otel projelerini kapsayan Rixos Residences Palm Jumeriah ile giriyor. Dünyanın 8. harikası olarak anılan Palmiye Adası 'nın en prestijli bölgesinde yer alan Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai, zincirin Birleşik Arap Emirlikleri 'ndeki halkası olarak Aralık 2011 'de hizmet vermeye ba ºlayacak. 10. yılını kutlayan Rixos Hotels 'in 2011 yılına damgayı vuracak projesinin bu olacağına dikkat çeken Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, dünya markası olmanın yolunun Dubai 'den geçtiğini vurguladı.

Rixos Residences Palm Jumeriah Dubai 'nin otel bölümü 204 odadan olu ºuyor. ªeyh Muhammed Al Makdum Sarayı ile Sofouh Caddesi 'ne kom ºu olan projenin kapalı alanı arazinin sadece yüzde 30 'nu kapsıyor. 112 dairenin bulunduğu projenin konut bölümünde ise 2-3 odalı konutların yanı sıra 4-5 yatak odalı bahçeli müstakil evler, yedinci katta bulunan ve binayı bahçeleriyle çeviren çatı katları gibi farklı seçenekler de sunuluyor.

 


Geri Dön