29 / 03 / 2024

Rixos zincirinin 14. halkası Elysium Suites Taksim açıldı!

Rixos zincirinin 14. halkası Elysium Suites Taksim açıldı!

Rixos Hotelsin İstanbuldaki ilk otel projesi olma özelliğini taşıyan Rixos Elysium Suites Taksim, zincirinin 14. halkası açıldı. Böylece İstanbul dubleks odalı otelle tanıştı...



RIXOS Hotelsin İstanbuldaki ilk oteli Rixos Elysium Suites Taksim açıldı. İstanbulun ilk dubleks odalı suit oteli olarak hizmete giren Rixos Elysium Suites Taksim, yüksek standardı, mutfak, yemek ve yaşam bölümünü içinde barındıran geniş odalarıyla dikkat çekiyor. Şehir merkezinde ev konforunda otel hizmeti sunduklarını belirten Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel Türkiyenin en büyük otel zinciri olan Rixos Hotelsin İstanbuldaki ilk otel projesi olma özelliğini taşıyan Rixos Elysium Suites Taksim, zincirimizin 14. halkasını açtık. Taksimin ardından İstanbulda Pera ve Bomonti bölgesindeki tesislerimizi hizmete açacağız dedi.

Geceliği 220 Eurodan başlıyor

Çağdaş iç mimari anlayışı ve gelişmiş teknolojili özel detayları ile dikkat çeken Rixos Elysium Suites Taksim, 20 katta konumlanan 141 suitten oluşuyor. 1+1 olan oda büyüklükleri ise 86-181 metrekare arasında değişiyor. Oda fiyatları ise 220 Eurodan başlıyor. Rixos Elysium Suites Taksimin en üst katında yer alan 260 metrekarelik penthouse, Rixos Hotelsin villa konseptini sunuyor. Konaklamanın yanı sıra özel organizasyonlar için de hizmet veren penthouseun geceliği 1.500 Eurodan başlıyor. 1.650 metrekare alana konumlanan Rixos Royal SPAda da özel hamam konseptiyle Uzakdoğu ve yerel masaj türleri sunuluyor. Dekorasyon Osmanlı saraylarında yer alan hamamlardan esinlenerek oluşturulmuş.
Star


Geri Dön