19 / 04 / 2024

Rize Fındıklı turizme kazandırılacak!

Rize Fındıklı turizme kazandırılacak!

Rize'nin Fındıklı'da vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ilçenin Çağlayan Köyü'ne bağlı Gazi ve Taşkesit'i birbirine bağlayacak olan ve yapımı devam eden köprüyü yerinde inceledi.



İki mahalle arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak ve ilçeyle aralarında olan mesafeyi kısaltacak olan köprünün yapımına hızla devam ediliyor. 



BÖLGE TURİZME KAZANDIRILACAK 

Vadinin turizme açılması için altyapı çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Devletimizin bölgemize ve köylerimize taşımış olduğu yatırımları I bir şekilde yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Bu bölgenin inşallah gelecekte bir turizm yatağı olabilmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. ISjnRHİlKm : Köprü inşasının Fındıklı İlçe Başkanı Ali incelemesinde Karal'a, Süleyman Toraman, İl Fındıklı Kaymakamı Arif Genel Meclisi Üyeleri ve Karaman, Fındıklı Belediye Fındıklı Belediye Eski Başkanı Adnan Özbalaban, Başkanı Mümtaz Sinan AK Parti Rize İl Yönetim eşlik etti. Heyet, Aslandere Kurulu Üyeleri, Ak Parti ve Beydere köylerini de 





Rize'nin ve Fındıklı'nın Artvin'le olan bağlantısının en kısa güzergahlarından bir tanesi bu vadi üzerinden gerçekleşecek. Bu güzel vadinin yeniden şekillenmesi konusunda her zaman bu işin takipçisi olan Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi. 




KÖPRÜ İNŞAATI DEVAM EDİYOR 

Köprü'nün yapımında Karal'ın katkılarının çok büyük olduğunu belirten Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, "Sayın Vekilimiz Hasan Karal, konuyla çok yakından ilgilendi. Temeller atıldı, inşaat aşaması devam ediyor, inşallah bir veya iki ay içerisinde yol trafiğe açılacaktır" diye konuştu. 



Köprünün yapımı için emeği geçenlere teşekkür eden Çağlayan Köyü Muhtarı Osman Süleyman Ağaoğlu, "Sayın Vekilimiz Hasan Karal ve Belediye Başkanımız Adnan Özbalaban bizlere yardımcı oldular. Köylüler olarak el birliğiyle çabaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 



Köprü inşaatı alanında bulunan mahalle sakini bir vatandaş ise, "Düğünlerimizde ve cenazelerimizde birbirimizle olan ulaşımımızda sıkıntılar yaşıyorduk. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte mahalleler birbirine kavuşacak" şeklinde konuştu. 



Haber Karadeniz


Geri Dön