18 / 04 / 2024

Rize'de planlanan AVM projesi onaylandı!

Rize'de planlanan AVM projesi onaylandı!

RİZE Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Atatürk Stadyumu'nun bulunduğu alanda planlanan Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğunu ve onay verdiğini açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projeyi kabul etmesiyle beraber ilk adımın atıldığı Rize Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi'nin Güney Çevre Yolu ve Menderes Bulvarına bağlanması için oluşturulacak olan bağlantı yollarının güzergah belirleme toplantısı yapıldı. 



YAŞAM MERKEZİ VE AVM İÇİN İLK ADIM ATILDI 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın makamında gerçekleşen toplantıya Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Rize Şube Şefi Ercan Çiçek, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete. Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Rize Belediyesi Meclis üyeleri ve teknik ekip katıldı. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul etmiş olduğu proje kapsamında belirlenecek yol güzergâhlannın kamulaştırılması için Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Başkan Kasap yaptığı açıklamada, eski stadyumun yerine yapılacak olan Rize Yaşam Merkezi'nin müjdesini vererek. "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağına yapmış olduğu ziyarette eski stadyumun yerine yapılması planlanan Rize Yaşam Merkezi olarak adlandırılan projeyi kabul etti. Alışveriş merkezi rezidans olarak yapılacak proje, Rize'nin sembolü olacak bir yerleşim yeri haline getirilecek. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde söz verdiğimiz diğer projeleri hayata geçirme çabası içerisindeyiz." dedi. 


Karadeniz'den Günebakış


Geri Dön