27 / 04 / 2024

Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi

Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi

RİZE Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Atatürk Stadyumu'nun bulunduğu alanda planlanan Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğunu ve onay verdiğini açıkladı.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

ALKÜ Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlandı. Bina hizmete açıldı.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi Haberi

Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projeyi kabul etmesiyle beraber ilk adımın atıldığı Rize Yaşam Merkezi ve Alışveriş Merkezi Projesi'nin Güney Çevre Yolu ve Menderes Bulvarına bağlanması için oluşturulacak olan bağlantı yollarının güzergah belirleme toplantısı yapıldı. 



YAŞAM MERKEZİ VE AVM İÇİN İLK ADIM ATILDI 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın makamında gerçekleşen toplantıya Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,Karayolları Trabzon 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Rize Şube Şefi Ercan Çiçek, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete. Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Rize Belediyesi Meclis üyeleri ve teknik ekip katıldı. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul etmiş olduğu proje kapsamında belirlenecek yol güzergâhlannın kamulaştırılması için Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Başkan Kasap yaptığı açıklamada, eski stadyumun...