19 / 04 / 2024

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

Eviva Yaşam Merkezi mağdurları tapularına kavuştu!

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 



İstanbul Esenyurt'ta 2870 Ada, 22 numaralı parselde inşaatına başlanan Eviva Yaşam Merkezi'nden konut satın alan vatandaşlar 10 yıldır tapularını alamıyordu. Bursahakimeyet'te yer alan habere göre; Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak projenin adını değiştirdi ve  Hayakpark 4 Elite House projeyi hayata geçirdi. 

430 TAPU VERİLDİ 


Hayatpark Gayrimenkul A.Ş ve 1EVİVA Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği" arasında protokol imzalandı. Anılan protokol ve taahhütname gereğince yüklenici firma tarafından yapı ruhsatı alınmış olup, kat irtifakı kurularak inşaata başlandı. 430 dernek üyesine tapu belgeleri verildi ve halen de verilmeye devam ediyor.

"HUKUK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR" 

Tören ile teslim edilen tapularını alan mağdurlar adına konuşan Eviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği başkanı Metin Gümüş, "Medet Anli ve şirketi Hayatpark Gayrimenkul A.Ş sayesinde tapularımıza kavuştuk. Parçalanmış ailelerimiz kurtuldu ve hepimiz rahat bir nefes aldık. 10 yıldır süren hukuk mücadelemiz devam ediyor" dedi.

"10 YILLIK BEKLENTİMİZ KARŞILANDI" 

Metin Gümüş sözlerine şöyle devam etti:

"Hukuk mücadelemiz devam ederken Medet Bey'in bir karşılık beklemeden bizlere el uzatması onun gönlünün de zenginliğini gösterdi bize. Hayırsever bir iş insanı olan Medet Anli aynı zamanda yıllardır bitirilemeyen inşaatın 1 yıl gibi kısa bir sürede, büyük bir kısmını bitirerek 10 yıllık beklentilerimizi de hızlıca karşıladı."

"30 YILLIK EMEĞİMİ HARCADIM" 

Yine Eviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği üyelerinden Halil Ateş ise "Ben 30 yıllık emeğimi 2011 yılında Bulut İnşaat'tan iki adet daire alarak harcadım, çok çile çektim, ailemle aram bozuldu, yuvam dağıldı. Ama sağ olsun Allah razı olsun Medet Anli, 2 yıl önce tapularımızı verdi. Mağduriyetimizi giderdi. 30 yıllık emeğimi, kazancımı Bulut İnşaat'a verdim ama o bana hiçbir şey vermedi. Sadece vaatler verdi. Ama Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. bana tapumu verdi, ben gerçekten çok memnunum Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

MAĞDUR TÜKETİCİLERİN HAKLARINI KORUDU 

Hayat Park 4 Elite House isimli proje, Beylikdüzü bölgesinde yeşil alanın çevrelediği 5 blokta, önü kapanmayacak şehir manzaralı 3+1, bahçe ve teras seçenekli 2+1 ve yine bahçe ve teras seçenekli 1+1 dairelerden oluşuyor. 1280 bağımsız bölümden oluşan proje, yüzlerce mağdur tüketicinin haklarının korunması amacıyla hayırsever bir iş insanı olan Medet Anli ve yönetimindeki şirket olan Hayatpark Gayrimenkul A.Ş. tarafından kısa sürede tamamlanması ile bu alanda da önemli bir yere sahip oldu.

Eviva Yaşam Merkezi'nden ev alan mağdurlardan açıklama!


Geri Dön