19 / 04 / 2024

evviva yasam merkezi son durum

evviva yasam merkezi son durum

İstanbul Esenyurt'ta 'Eviva Yaşam Merkezi' adıyla konut satın alan ve mağdur olan vatandaşlar tapularına kavuştu. Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak 10 yıllık mağduriyeti ortadan kaldırdı. 

Evviva Yaşam Merkezi projesinden son durum videosu!

Bulut İnşaat, Evviva Yaşam Merkezi projesini Beylikdüzü'nde konumlandırdı. www.havadanemlakvideo.com ekibi, Evviva Yaşam Merkezi projesinin şu anki hafriyat aşamasını videoya kaydetti. İşte o görüntüler...

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Regnum Sky Tower ofis tanımını değiştiriyor!

Mutlu Ofis mottosuyla yola çıkarak is dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, "iş ve yasam merkezi" kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yasamı çalışma hayatına entegre ediyor.

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Palandöken Engelsiz Yasam Merkezi hizmete girdi!

Palandöken Belediyesi ve SODES destekli ilk özel proje olan "Engelsiz Mekanlardan Engelsiz Yarınlara" projesi kapsamın da yapılan park yaklaşık 10 bin metrekare alanı kapsayan Engelsiz Yaşam Merkezine dönüştürülerek hizmete girdi.

Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'nde bahar kampanyası!

Bulut İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Esenyurt'ta inşa edilen Evviva projesinde daireler hemen teslim ediliyor ve tapuları veriliyor.

Esenyurt Evviva projelerinde 550 daire için kampanya başladı!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt 'ta, ' Evviva Millenium ' ve 'Evviva Yaşam Merkezi 'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Malatya Yaşam Spor Merkezi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

MALATYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Hava Lojmanları kavşağında 53 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Yasam ve Spor Merkezi inşaatının yüzde 95 seviyesine geldiğini söyledi.

Yeni nesil karlı ofisler geliyor!

Özellikle son zamanlarda plazalarda neredeyse kira fiyatlarıyla yarışan ofis aidatları sorunu Başkent' i iş ve yasam merkezi konseptiyle tanıştıran Ankara Sky Tower ile çözüme kavuşuyor...

evviva yasam merkezi son durum Haberi

evviva yasam merkezi son durum

İstanbul Esenyurt'ta 2870 Ada, 22 numaralı parselde inşaatına başlanan Eviva Yaşam Merkezi'nden konut satın alan vatandaşlar 10 yıldır tapularını alamıyordu. Bursahakimeyet'te yer alan habere göre; Hayatpark Gayrimenkul A.Ş, söz konusu projeyi satın alarak projenin adını değiştirdi ve  Hayakpark 4 Elite House projeyi hayata geçirdi. 

430 TAPU VERİLDİ 


Hayatpark Gayrimenkul A.Ş ve 1EVİVA Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği" arasında protokol imzalandı. Anılan protokol ve taahhütname gereğince yüklenici firma tarafından yapı ruhsatı alınmış olup, kat irtifakı kurularak inşaata başlandı. 430 dernek üyesine tapu belgeleri verildi ve halen de verilmeye devam ediyor.

"HUKUK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR" 

Tören ile teslim edilen tapularını alan mağdurlar adına konuşan Eviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği başkanı Metin Gümüş, "Medet Anli ve şirketi Hayatpark Gayrimenkul A.Ş sayesinde tapularımıza...