20 / 04 / 2024

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.



Dünyaca unlu oteller zinciri Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını Isparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. Yaşam Merkezi'nin yatırımcısı iş adamı Mesut Şener. Hilton International ile anlaşmanın imzalandığını, yapılacak otelin 'Hilton Garden İnn" olarak faaliyetini sürdüreceğini açıkladı. Şener, "Isparta'da yapımı süren otelimiz, ülkede Hilton'un işleteceği 60'ıncı otel. 

Hilton. 60'ıncı yılını kutluyor. Bu açıdan Hilton'un önem verdiği bir proje. Otelimiz 150 oda olarak planlandı. Yaklaşık 14 milyon dolarlık yatırım söz konusu. 100'e yakın personel görev yapacak. Yıl sonunda otelin açılmasını hedefliyoruz" dedi. Hilton Garden Otelleri İş Geliştirme Direktörü Michael Collini ise Isparta'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, otelin Hilton Garden ağında olacağını söyledi. 


KENT İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ 

Collini, "Bu ilin gelişmesinden ümitliyiz. Turizm potansiyelini geliştirme imkanı olan önemli bir şehir. Yeni yapılan şehir hastanesine yakınlığı da önemli bir avanta;" açıklamasını yaptı. 



Geri Dön