29 / 03 / 2024

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...



Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Kalıcı Konutlar’da yıllardır yaşanan tapu sorunu çözüldü ve hak sahipleri düzenlenen törenle yeni tapularına kavuştu.

Uzun yıllardır tapuda gözüken ile kullanılan daireler arasındaki numara farklı nedeni ile bölgedeki bazı dairelerde sıkıntı yaşanıyordu. Kurulan komisyon ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar sonrasında Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından kaynaklı yaşadıkları sorunlar çözüldü. 

Başkan Aygün ve Milletvekili Şeker’den Mesajlar

Kocaeli Zirve'de yer alan habere göre, tapu teslim töreninde konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Yenikent Kalıcı Konutları’nda ikamet eden 48 daire sahibimizin, tapularında numara farklılığından dolayı yaşadıkları sorunu hayırlısıyla çözüme kavuşturduk. Yeni tapuları, vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah" diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Seçim döneminde Derince Yenikent Kalıcı Konutları sakinleri ile bir araya geldiğimizde yaşamış oldukları sıkıntıları bizlere aktarmışlardı. Biz de elimizden gelen desteği sağlayıp yaşanılan sorunu çözdük. 48 daire sahibine yeni tapuları hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Yeni tapular Milletvekili Şeker ve Başkan Aygün ile protokol tarafından vatandaşlara teslim edildi.


Geri Dön