19 / 04 / 2024

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.



Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Bursa'da kaliteli hizmetlerini sürdüren Roll Mobilya Firma Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.


Kayıran, yurt içinde 143 ve yurt dışında da 4 ülkeye bayilik verdiklerini belirterek, "Roll Mobilya olarak, 'Herkesin gittiği yoldan gitmeme' fikrini benimseyerek yola çıktık. Faaliyete başladığımız günden bu yana özgün yapımızla, patentli ve özel tasarımlı ürünlerimizle alışılmışın dışında bir konsepti müşterilerimizle buluşturduk. Güven odaklı hizmet anlayışımızın ziyaretçilerimizin de beğenisini kazanması bizlere büyük mutluluk verdi. Şu anda yoğun bir şekilde fuara hazırlanıyoruz" diye konuştu.


Başarı grafiğini her geçen gün yükseldiğine dikkati çeken Kayıran, mobilya modasının sürekli güncellendiğini ve firma olarak da yeni trend tasarımların yakından takipçisi olduklarını söyledi. Doğru tasarım ve ürünlerle yola çıkmanın yanı sıra doğru ve uygun fiyat politikasının da firmalarına artı değer kattığını kaydeden Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, "Sektörde bulunmayan farklı tasarımları müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Roll Mobilya olarak butik ürünler üretip müşterilerimizin değerine değer katıyoruz. Bir yandan İnegöl mobilyasına değer katarken, bir yandan da var olan değeri daha da yukarılara taşıma ve daha kaliteli ürünler sunmayı hedefliyoruz. 3 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda yeni ve özel tasarımlarımızla değerli müşterilerimizle bir araya geleceğiz" diye konuştu.


Bursada Bugün


Geri Dön