25 / 04 / 2024

Rönesans Eğitim Vakfı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor!

Rönesans Eğitim Vakfı sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki Optimum Outlet, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezlerinde Rönesans Eğitim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “Kitap Bağış Kampanyaları” ve “Anne – Baba Destek Programı Seminerleri” büyük ilgi gördü.



Rönesans Eğitim Vakfı adına gerçekleştirilen “Kitap Bağış Kampanyası” kapsamında toplam 197 bin 492 adet kitap toplandı. Artık kullanılmayacak durumda olan kitap ve ansiklopedilerse belediyelere bağışlanarak   çevreye ve ülke ekonomisine katkı sağlanmış oldu. İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Adana’daki Optimum Outlet, İstanbul’daki Kozzy, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’daki Piazza Alışveriş Merkezlerinde gerçekleştirilen “Kitap Bağış Kampanyası”na halk büyük destek verdi. Kitap kumbaralarında toplanan kitaplar, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve üniversitelerle yapılan işbirliğiyle ihtiyaç sahibi okullara bağışlandı ayrıca bazı okulların kütüphane açılışları gerçekleştirildi.


Çocuk yetiştirmenin püf noktaları…


Sosyal sorumluluk bilinciyle Rönesans Eğitim Vakfı ve Alışveriş Merkezleri işbirliğiyle gerçekleştirilen “Anne – Baba Destek Programı” çocuk yetiştirirken dikkat edilmesi gereken konular hakkında anne babaları, konularının uzman isimleriyle buluşturdu.


Anne ve babaları, çocukları için her türlü konuda bilinçlendirmek, eğitmek olan, bugüne kadar düzenlenen seminelere yaklaşık 4 bin 470 kişinin katıldı.“Anne – Baba Destek Programı”nın konuşmacıları arasında; psikiyatr, pedagog, çocuk kitabı yazarları ve kariyer sahibi başarılı

anneler yer aldı. Çocuklarda hafıza gelişimi, hiperaktivite, ergenliğe geçiş süreci, kitap okuma alışkanlığı edinme ve teknolojinin zararları gibi konuların işlendiği seminerler dizisi, önümüzdeki dönemlerde düzenlenmeye devam edecek.



Geri Dön