18 / 04 / 2024

Rönesans Eğitim Vakfı 43 ağacı kurtardı!

Rönesans Eğitim Vakfı 43 ağacı kurtardı!

Rönesans Holding'in kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı, önceliği olan eğitim yardımlarının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katkıda bulunuyor.



Yurt içinde ve dünyadaki birçok ülkede dev alışveriş merkezleri, hastane kompleksleri ve ticari gayrimenkul yatırım projelerine imza atan Rönesans Holding'in kurduğu Rönesans Eğitim Vakfı, önceliği olan eğitim yardımlarının yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de aktif olarak katkıda bulunuyor. 


Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak tarafından 2009 yılında kurulan Rönesans Eğitim Vakfı, son olarak ambalaj atıklarının ülke ekonomisine kazandırılması amacıyla yürütülen "Geri Dönüşüm Sorumluluğu Projesi"ne verdiği destekle 43 ağacın kesilmesini önledi.  Teşekkür belgesi verildi Rönesans Holding'e bağlı Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından yürütülen kampanya ile toplanan güncelliğini yitirmiş süreli ve basılı yayınlar ile çeşitli kağıt ürünleri yeniden ekonomiye kazandırıldı. Rönesans Holding'e doğanın korunmasına yönelik bu katkıları nedeniyle, geri dönüşüm atıklarını yeniden ekonomiye kazandıran Kahramanmaraş Kağıt San.Tıc.A.Ş.  tarafından teşekkür belgesi verildi.  Yüksek öğretim ve yüksek lisans öğrencilerine karşılıksız burs veren, okul idare ve eğitim binaları yaptırarak eğitim kurumlarına bağışlayan Rönesans Eğitim Vakfı, ulaştırılan talepler çerçevesinde seçilen köy okullarının kırtasiye, kitap ve teknolojik donanım gereksinimleri de karşılıyor.  Çevrenin korunmasına verdiği önemle 'geri dönüşüm' gibi sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Rönesans Eğitim Vakfı, daha önce de Kahramanmaraş Piazza AVM'de birçok kez ücretsiz fidan dağıtma etkinliği düzenleyerek, on binlerce fidanın toprakla bulışmasına katkı sağladı. 


Adana İlk Haber 


Geri Dön