18 / 04 / 2024

Rönesans Holding, projelerini 20 ülkede gerçekleştirdi!

Rönesans Holding, projelerini 20 ülkede gerçekleştirdi!

42 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Sheraton FourPoints'in proje tasarım, inşaat işleri, imalat çizimleri, elektrik, mekanik, altyapı sistemleri, çevre yolları ve peyzaj alanlarının yapımı Rönesans MEA tarafından tamamlandı.



12 katlı otelde 128 standart oda, 16 süit, 2 kral süit, 3 toplantı odası, SPA merkezi, restoran, yüzme havuzu, tenis kortu ve çatı kafesi bulunuyor. 

 

20 ülkede faaliyet Dünyada 

20 ülkede proje gerçekleştiren Rönesans Holding'in Orta Doğu ve Afrika'daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA (Ortadoğu&Afrika) İnşaat, Nijerya'nın AkwaIbom eyaletindeki ilk projesi Sheraton FourPoints Oteli'ni 16 ay gibi kısa bir sürede tamamladı. Rönesans MEA, aynı ülkenin Lagos, Port Harcourt'taki şehirlerindeki otel ve alışveriş merkezi (AVM) projelerini de üstlenmeye hazırlanıyor. 


Yerel istihdama katkı 

Rönesans MEA İnşaat Başkanı Mustafa Özsüt, otelin yüzde 80'ini yerel istihdamla tamamladıklarını belirterek, "Rönesans, hızlı teslimat, kalite ve uygun fiyata iş yapan müteahhitler göz önüne alındığında, dünyanın en büyük inşaat şirketlerinin başmda geliyor" dedi. Özsüt, diğer otel ve AVM projelerinin imza aşamasında olduğunu, Afrika'nın birçok yerinde yeni projelerle yollarına devam edeceklerini kaydetti. 


Posta



Geri Dön