25 / 04 / 2024

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.



Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” başlıklı webinar, 24 Eylül 2020, Perşembe günü,saat 13:00 itibari ile düzenlenecek. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp’in açılış konuşmasını yapacağı webinarda sürdürülebilirlik, girişimcilik ve gelecek ana temaları konu alınacak.

Webinarda sırasıyla Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın, “Sürdürülebilir Gelecek: Ekonomi ve Yeni Trendler” başlığı ile yapacağı konuşmayı, sosyal girişimcilik platformu Askoha’nın önderliğinde gerçekleşecek panel izlenebilecek. İhtiyaç Haritası’nın Kurucusu Mert Fırat, Good4Trust’ın Kurucusu Uygar Özesmi, TABİT Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. Kurucusu Tülin Akın’ın katıldığı panelde sürdürülebilir gelecek tartışılacak. Webinar, Ufuk Tarhan’ın sunumuyla “Hibrid Gelecek Nasıl Gelecek?” oturumdan sonra düzenlenecek Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması ödül töreniyle son bulacak.

Rönesans Holding’in gelecek nesillerin daha sağlıklı ve çevre dostu yapılarda yaşaması için, üniversite öğrencilerine sürdürülebilirlik kültürünü kazandırmak amacıyla, bu yıl altıncısını gerçekleşen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına, toplamda 75 farklı üniversiteden 900 öğrenci, “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” temasında hazırladıkları, 585 farklı projeyle katıldı ve sürdürülebilir bir geleceği hayal etti.

Gençlerden, doğal kaynakların verimli kullanıldığı, çevreye saygılı, her aşamasında sürdürülebilir ve sosyal girişimciliği öne çıkaran projeler hazırlamalarının istendiği yarışmanın ödül töreninde ilk 3’e giren projelerle beraber mansiyon ve özel ödül alan projeler değerlendirilecek.


Geri Dön