27 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat 4 bin kişilik kadrosuyla 8 ayrı şehirde çalışıyor!

Rönesans İnşaat 4 bin kişilik kadrosuyla 8 ayrı şehirde çalışıyor!

Rönesans Holding, Türkiye´de ve dünya çapında büyük bir projelendirme, üretim gücü ve istihdam kapasitesine sahip bulunuyor



Rönesans Holding, 41. El Fetih Ulusal Kutlamalar çerçevesinde, "Anadolu Ateşi" Dans ve Müzik Grubu´nu 16 Eylül tarihinde Libya´nın Trablus şehrine götürecek.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Libya´nın Akdeniz çanağında 400 yıllık ortak tarihin, ortak geçmişin olduğu ve bugün ekonomik alanda Türkiye´yi en iyi şekilde temsil edebilme imkanı buldukları, Türkiye için son derece önemli bir stratejik ortak olduğunu söyledi.

Libya´nın bugüne kadar kendisi dahil binlerce Türk işçisine, mühendisine ev sahipliği yaptığını dile getiren Ilıcak, "Bizlerle ekmeğini, suyunu paylaşmış Libyalı dostlarımızın 41. El Fetih Ulusal Kutlamaları çerçevesinde ülkemizin zengin tarihini ve farklı kültürünü en güzel şekilde temsil edeceğini düşündüğümüz Anadolu Ateşi ve Müzik Grubunu Libya´ya götürmeye karar verdik" diye konuştu.

Ilıcak, "Anadolu Ateşi, Libya´da zengin kültürümüzü ve tarihimizi tanıtacak. Yıllardır sadece yaptığımız işlerle temsil edildiğimiz Libya´da, bu kez, tarihimizin, kültürümüzün zenginliğini yansıtacak bir dans ve müzik gösterisiyle temsil edileceğiz" dedi.

Anadolu Ateşi´nin Libya Sabratha Antik Tiyatrosu´nda yapacağı gösteride, Türkiye´nin eşsiz ve zengin kültürünü, etkileyici müzik, ışık ve özel görsel efektlerin kombinasyonuyla sergileyeceği belirtildi.

Rönesans Holding, Türkiye´de ve dünya çapında büyük bir projelendirme, üretim gücü ve istihdam kapasitesine sahip bulunuyor. Rönesans İnşaat, bugün Libya´da Libya Devletine ait LIDCO şirketi ile kurulan ortaklığın ardından yaklaşık tutarı 2 milyar doları bulan kontratlar ve 4 bin kişilik kadrosu ile ülkenin 8 ayrı şehrinde çalışıyor.
AA


Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Anadolu Ateşi yakacak

Rönesans Holding, ülkedeki 41. El Fetih Ulusal Kutlamaları´nı `Anadolu Ateşi´yle yapacak

LİBYA´DA 8 şehirde, 2 milyar dolarlık iş kontratı bulunan Rönesans Holding, ülkedeki 41. El Fetih Ulusal Kutlamaları´nı `Anadolu Ateşi´yle yapacak.

Rönesans, "Anadolu Ateşi" Dans ve Müzik Grubu´nu 16 Eylül tarihinde Libya´nın Trablus şehrine götürecek.
Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Libya´nın Akdeniz çanağında 400 yıllık ortak tarihin, ortak geçmişin olduğu ve bugün ekonomik alanda Türkiye´yi en iyi şekilde temsil edebilme imkanı buldukları, Türkiye için son derece önemli bir stratejik ortak olduğunu söyledi. Libya´nın bugüne kadar kendisi dahil binlerce Türk işçisine, mühendisine ev sahipliği yaptığını dile getiren Ilıcak, "Bizlerle ekmeğini, suyunu paylaşmış Libyalı dostlarımızın 41. El Fetih Ulusal Kutlamaları çerçevesinde ülkemizin zengin tarihini ve farklı kültürünü en güzel şekilde temsil edeceğini düşündüğümüz Anadolu Ateşi ve Müzik Grubu´nu Libya´ya götürmeye karar verdik. Sadece yaptığımız işlerle temsil edildiğimiz Libya´da, bu kez, tarihimizin, kültürümüzün zenginliğini yansıtacak bir dans ve müzik gösterisiyle temsil edileceğiz" dedi.
Vatan


Geri Dön