19 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat!

Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Daire teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan Rönesans Sayfiye'de toplam 276 adet konut bulunuyor. Projede Rönesans Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat...



Konutların büyüklükleri 79 metrekare ile 163 metrekare arasında farklılık gösteren  Rönesans Sayfiye  İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


Rönesans Sayfiye Kartal'da daireler 1 oda 1 salon, 1, 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede firma bünyesinde kredi, banka kredisi veya peşin ödeme yapılabiliyor.


Kartal Rönesans Sayfiye Evleri'nde 1+1 konut fiyatları 273 bin TL, 2+1 konut fiyatları 420 bin TL, 3+1 konut fiyatları ise 575 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Satışları devam eden Rönesans Sayfiye Konutları'nda yürüyüş alanları, sauna, fitness, koşu parkurları, çocuk oyun alanları, yoga, pilates odaları, basketbol, sinema salonu, çardaklar, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Rönesans Sayfiye'den tarihi fırsat!

Rönesans Sayfiye projesinde Garanti Bankası'ndan 120 ay vadeli kredi imkanı ile ödeme yapılması durumunda kredi ödemesinin 6 taksiti hediye ediliyor. Projede teslimler bu yıl sonunda yapılacak. 


Rönesans Sayfiye satış ofisi 

Telefon numarası: 444 76 75 

Web: www.ronesanssayfiye.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön