29 / 03 / 2024

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Royal Grup Avrupa'da iki projesiyle birinci oldu!

Kırılması zor olan bir rekora imza atan Royal Grup  dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldü. 



Kartal kentsel dönüşüm çerçevesinde başladığı ilk projesi ve ikinci projesiyle kavuşan Royal Grup Avrupa'da birinci oldu. Firma dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards'da ödül aldı. 

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri ( International Property Awards) bu yıl 22. kez düzenlendi. İngiltere'de gerçekleştirilen yarışmada sadece en iyiler yarıştı. 


Royal Group’a zincirleme ödül

2 farklı rezidans projesiyle Türkiye'yi temsil eden firma toplamda 7 farklı kategoride yarıştı. İlk projesi Sky Blue İstanbul ile ‘Çoklu Konut Mimari’ ödülünü alan Royal Grup'un ikinci projesi Royal Garden Kartal ile ‘Yüksek Katlı Konut Geliştirme’ alanında birinci oldu.

 

International Property Awards’da 80 kişilik jüride; Caithness Lordu, Liverpool Lordu, Google İngiltere’den James Bacon, İngiliz Uluslararası Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu Başkanı Peter Bolton King ve İngiltere Parlamentosu’ndan birçok saygın isim yer aldı. 

 


26 Ekim Perşembe günü ödüller İngiltere Kraliyet Ailesi tarafından kazananlara takdim edilecek. Royal Group’un iki büyük projesiyle yer aldığı yarışma dünyanın ileri gelen televizyon kanallarında da canlı yayınlanacak.

 

Royal Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Öncelikle böylesine prestijli bir yarışmada ülkemizi temsil ediyor olmak gurur verici. Birçok dünya deviyle birlikte yarışıp bu ödülleri almak ise ayrı bir mutluluk. Royal Group olarak, Royal Garden Kartal ve Sky Blue Rezidance projeleriyle  ‘Çoklu Konut Mimari’ ve ‘Yüksek Katlı Konut Geliştirme’ alanında birincilikler kazandık. Uluslararası çapta önemli bir tanıtım imkanı elde ettik. Dünyanın lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında düzenlenen bu organizasyonlarda yer almayı hem markamız hem de ülkemiz adına önemli kazançlar olarak görüyoruz” dedi.

 

 

Sky Blue

Royal Grup Avrupa da iki projesiyle birinci oldu!

 

Royal Garden 

Royal Grup Avrupa da iki projesiyle birinci oldu!

 

 


 


Geri Dön