24 / 04 / 2024

Royal Plus Ankara'da 60 ay 0 faiz!

Royal Plus Ankara'da 60 ay 0 faiz!

Gazi Çelik, "Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak" dedi



Konut sektöründe klasik konut anlayışının yerini proje konutlara bırakmasıyla, birbiri ardına çok sayıda proje üretilirken, arz fazlalığı zaman zaman satışlarda sorun yaşanmasına, özellikle sektöre yeni giren firmaların faaliyetlerini durdurmalarına neden oluyor. Buna karşın, doğru lokasyonda, hedef kitleye uygun üretilen ve yaşam alanları ile kaliteye özel önem veren konut projeleri, hem rakiplerinden sıyrılıyor, hem de hızla markalaşıyor. 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 

Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ Pazarlama ve Satış Müdürü Gazi Çelik,  Ankara  için çok değerli bir adada başlattıkları Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'nın ardından çevreci özelliği ile öne çıkan Royal Plus Konutları'nı da sahiplerine belirttikleri tarihten önce teslim etmenin onurunu yaşadıklarını kaydetti. Çelik, Royal Plus Konutları'nın sadece Urankent adasına değil, tüm Ankara'ya örnek konut projesi olarak inşaat başlangıç aşamasından itibaren büyük ilgi gördüğünü ifade etti. 


AK SARAY'A EN YAKIN PROJE

Gazi Çelik, Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak. Ankapark'a yürüme mesafesindeki proje, Ak Saray'a en yakın konut projesi olmakla da değerine değer kattı. 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı, geniş yaşam alanlarına imkan tanıyor. 


JESTİMİZ KARŞILIK BULDU

Royal Plus'ta, teslimler yeni olmasına karşın yüzde 88'lik bir satış başarısı yakaladıklarını belirten Çelik, "Satıştaki dairelerimizde yeni proje öncesi başlattığımız 60 ay yüzde 0 faiz, 120 ay yüzde 0.43 faiz jestimiz karşılık buldu. Tüm projelerimizi, vaat ettiğimizden de önce teslim etmemiz, kalite, sosyal donatı alanları, şehrin ortasında ama kargaşadan uzak lokasyonumuz bizi öne çıkarıyor" dedi. 


Sabah


Geri Dön