26 / 04 / 2024

royal plus ankara

royal plus ankara

Royal Plus Konutları'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia'da geçirme imkanı bulacak...

Royal Plus Ankara'da 60 ay 0 faiz!

Gazi Çelik, "Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları, hemen yanı başında inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine komşu olacak" dedi

Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor!

Ankara Yenimahalle’de Urankent Projesi kapsamında yapımı devam eden Royal Plus Konutları, yatırımcısını kazandıran kampanyalar ile desteklemeye devam ediyor. Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor...

Royal Plus Konutları'nda yaza özel kampanya başlatıldı!

Haziran ve Temmuz aylarında 1+1 ve 2+1 dairelere özel, teslimden sonra kiracı ve kira garantisi sunuluyor...

Royal Plus daire fiyatları 161 bin liradan başlıyor!

Royal Plus daire fiyatları minimum 161 bin lira olarak belirlendi, projedeki konutlar banka kredisine uygun

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Relax Plus Ankara güncel fiyat listesi!

Relax Plus Ankara projesi Relax Plus projesi Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 129 bin TL'den başlıyor...

Relax Plus Ankara fiyatları!

Relax Plus Ankara fiyatları 159 bin TL'den başlayarak değişiyor. Relax Plus Ankara projesi bu yıl sonunda teslim edilecek...

Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi!

Ankara Yaşamkent’te inşa edilen Relax Plus Evleri Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Peki Ankara Relax Plus Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dimaş, Mikro, Fırat Life Style ve Evon İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Relax Plus ‘Hayatın Artısı’ sloganıyla Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yaşamkent’te artısı bol, rahat bir yaşama ev sahipliği yapıyor.

Ankara Royal İncek teslim tarihi!

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te yükseliyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus'ta fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Ankara Relax Plus'ta 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığıyla yükselen Relax Plus, yenilikçi anlayışıyla Ankara Yaşamkent’te hayatınızın artısı olmaya geliyor.

Relax Plus görücüye çıktı! 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve 'Hayatın Artısı' sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanı ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

royal plus ankara Haberi

royal plus ankara


Ankara'da lüks ve konforlu yaşamın yeni adreslerinden Urankent'te hayata geçirilen Royal Plus Konutları'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia'da geçirme imkanı bulacak. 

Projeyi hayata geçiren Uransan AŞ'nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Kızılay'a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları'nm şehir merkezinden kopmadan lüks ve konforlu yaşam sürmek isteyenlerin yeni adresi olduğunu ifade etti. 

Projenin büyük çoğunluğunun satıldığını vurgulayan Çelik, "Hayata geçirdiğimiz Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'nm ardından inşa ettiğimiz Royal Plus Konutları da büyük ilgiyle karşılanır. Hatta yeni başlayacağımız, henüz lansmanı dahi yapılmayan Queen Park projemiz bile şimdiden merakla bekleniyor. Kendi ismimizle anılan bir adada yaptığımız projelerimiz...