19 / 04 / 2024

Royal Plus'ta 125 bin 700 TL'den başlayan fiyatlar!

 Royal Plus'ta 125 bin 700 TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Uran Holding

Proje: Royal Plus Konutları

Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Royal Plus Evleri'nde fiyatlar 125 bin TL ile 625 bin TL arasında değişiyor. Projede 5 farklı konut tipi bulunuyor...



Uran Holding tarafından  Ankara  Yenimahalle'de inşa edilen  Royal Plus Konutları  Urankent projesinin beşinci etabı olarak yükselecek.  Toplam  192 konuttan oluşacak proje 3 bloktan meydana gelecek. 11 bin 644 metrekare üzerinde inşa edilecek projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.


Urankent'in Etap, Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'ndan sonra beşinci etap olarak hayat geçirdiği Royal Plus'ta enerji tasarrufu sağlanması için çeşitli uygulamalar bulunuyor. Sıcak su ihtiyaçlarının 4'te 1'i güneş kolektörleri ile sağlanacakken, lavabolardan alınan atık su temizlenip rezervuarlarda kullanılabilecek. Ankara Royal Plus projesinde ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek.


Toplanan yağmur sularının, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacağı Uran Royal Plus'ta 5 farklı tipte tasarlanan konutlar 125 bin 700 TL ile 738 bin 625 TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Üstü açılıp kapanabilen yüzme havuzu bulunan Yenimahalle Royal Plus Konutları'nda özel fitness center, bay-bayan sauna, hamam ve buhar odaları, basketbol ve voleybol sahaları, çocuk oyun alanları ve parkları, süs havuzları, oturma alanları, yürüyüş parkurları, kapalı otopark, güvenlik sisteminin yanı sıra merkezi ısıtma ve sıcak su sistemi, her dairede görüntülü interkom sistemi, daireler arasında sesli bağlantı,  yangın sensörleri ve uyarıcıları da yer alıyor.



0216 577 73 73

www.uranholding.com

Merve AKDOĞAN


projeye sor



Geri Dön