27 / 04 / 2024

Ruby Group, yeni Mardan'ı yapacak!

 Ruby Group, yeni Mardan'ı yapacak!

Rumi Towers için kolları sıvayan Ruby Group, Telman İsmailov'in sahibi olduğu Mardan'ın yeni otelinin yapımını üstlenecek




Bişkek'te konut ve AVM inşa eden, Kazan'da ise Rumi Towers için kolları sıvayan Ruby Group, Telman İsmailov'in sahibi olduğu Mardan'ın yeni otelinin yapımını üstlenecek. Proje ağırlıklı golf turizmine hitap edecek.


Antalya'nın en lüks otellerinden olan ve 1.4 milyar dolarlık yatırımla hizmete geçen Mardan Palace'a kardeş geliyor. Mardan'ın sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov, bir yandan otelle ilgili yeni projeler geliştirirken, yeni yatırımlar için de harekete geçti.


İsmailov, yeni otelle ilgili Türkiye'de ve yurt dışında inşaat projeleri yapan Ruby Group'la temasa geçti. Ruby Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Varol, Mardan'ın hemen yanında yapılması planlanan yeni otel inşaatı için İsmailov ile görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi.


Varol, "İçinde villa ve golf sahalarının olacağı yeni otel biz yapabiliriz" dedi. Mardan'da Cahide On The Beach isimli kulüp açacaklarını da vurgulayan Varol, ayrıca aynı yerde Monkey Kulüp'le hizmet vereceklerini ifade etti.


Mevlana'dan esinlendi


Ruby Group'un, Kırgızistan başkenti Bişkek'te ilk markalı konut projesini de satışa çıkardığını söyleyen Murat Varol, 60 milyon dolarlık yatırım yapılan Ruby Park'ta 180 dairelik 2 blok ve alışveriş merkezi olduğunu bildirdi.


Projenin yeni satışa çıktığını ve fiyatların 100 bin dolardan 600 bin dolara kadar değiştiğini belirten Varol, satış grafiğinin ise yüksek seyrettiğini belirtti. Varol, "Projede yer alan AVM'de Derimod, Koton, Colin's gibi Türk firmaları da mağaza açacak.


DS Damat ve Kiğılı ile görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu. Tataristan'ın başkenti Kazan'da yeni bir proje daha yapacaklarını belirten Varol, projenin isminin Mevlana'dan esinlenilerek Rumi Towers olarak belirlendiğini söyledi. Varol 100 metre yüksekliği ve semazen formunda mimarisi olan projenin 500 daireden oluşacağını belirtti.


Türkiye'de de projeler yapacağız


Murat Varol, Türkiye'de yeni inşaat projeleri yapmayı planladıklarını söyledi. Bodrum Gümbet'te Ruby Homes adıyla villa ve iş merkezi yaptıklarını, yeni projeler için ise görüşmeleri sürdürdüklerini kaydetti.


Toplam 800 çalışanı ile 500 milyon dolarlık cirosuyla Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında bulunan Ruby Group'un telekominikasyon sektöründe de ilk 10 firma arasında olduğunu belirten Varol, aynı zamanda Türkiye'deki birçok havalimanın içinde reklam alanlarına sahip olduklarını hatırlattı.



Geri Dön