25 / 04 / 2024

Ruhsar Pekcan açıkladı! Stratejik hedefimiz AB'ye tam üyelik!

Ruhsar Pekcan açıkladı! Stratejik hedefimiz AB'ye tam üyelik!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye-AB ilişkilerinde pozitif bir gündem için fırsat mevcut. Bunun için çalışmaya hazırız." dedi.



Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan AB ile ilişkiler konusunda bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Pekcan Türkiye'nin hedefinin AB'ye tam üyelik olduğunu ifade etti.

 Ruhsar Pekcan açıkladı! Stratejik hedefimiz AB ye tam üyelik!

A Haber 'de yer alan habere göre; işte Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın açıklamasından öne çıkanlar:

"Her fırsatta stratejik hedefimizin AB'ye tam üyelik olduğunun altını çiziyoruz. AB ile ilişkilerimize bu anlayış içinde yaklaşıyoruz.Türkiye-AB ilişkilerinde pozitif bir gündem için fırsat mevcut. Bunun için çalışmaya hazırız. Türkiye-AB ilişkilerinde oluşturulacak pozitif gündemin kilit unsurlarından biri, Gümrük Birliği'nin güncellenmesidir."

.Ruhsar Pekcan'dan Arnavutluk açıklaması: Toplu konut projelerini birlikte gerçekleştirmeye hazırız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön