25 / 04 / 2024

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya'dan kripto paralara ilişkin dikkat çeken hamle. Rusya kripto paralarla uluslararası ödemeleri yasallaştırmak için adım atılması gerektiğine dikkat çekti.



Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Moiseyev, Rusya için mevcut şartlarda kripto paralarla uluslararası ödemeler yapmanın bir mecburiyet olduğunu ifade ederek, "Planladığımız altyapı sınır ötesi transferler için biraz katı olabilir" açıklamasını yaptı.

Rusya dan yaptırımlara yönelik kripto para hamlesi! Uluslararası ödemelerde kripto yasallaşsın!

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseyev, Rus devlet kanalı Rossiya-24’e yaptığı açıklamada, kripto paraların Rusya'daki regülasyonu konusunda Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası arasında çeşitli görüş ayrılıklarının bulunduğunu kaydetti.

Kripto paraların uluslararası ticarette kullanılmasının ise bir mecburiyet olduğunu söyleyen Moiseyev, "Mevcut koşullarda kripto para birimlerin uluslararası ödemelerde bir mecburiyet olması hem biz hem de Rusya Merkez Bankası için açıktır" diye konuştu. Peki kripto paralar uluslararası kullanılacak mı? Rusya Devlet Bakanı başka neler söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön