24 / 04 / 2024

Rüya Prestij ve Nefes Residence'ta tapu teslimlerine başlandı!

Rüya Prestij ve Nefes Residence'ta tapu teslimlerine başlandı!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Nefes Residence

Pusula İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Rüya Prestij Residence ve Nefes Residence projesinde tapu teslimlerine başladı. Projeler Pusula İnşaat güvenilirliğiyle hızla ilerliyor...



Pusula İnşaat markalı konut projelerinin yeni merkezi Beylikdüzü bölgesinde, mimarisi, farklı daire seçenekleri,geniş ve teraslı katları ile dikkat çeken Rüya Prestij Residence ve  Nefes Residence  projesinde tapu teslimlerine başladı. Projeler  Pusula İnşaat  güvenilirliğiyle hızla ilerliyor.


Nefes Residence

Rüya Nefes Residence ‘da tapular hazırlandı ve gruplar halinde tapuların dağıtımına başlandı. Gruplar tapularını almaya devam ediyor. Tapu dağıtımları Şubat 2014 ‘e kadar tamamlanmış olacak.

Projede kaba inşaatı bitirildi.Dış cephe ve ince çalışmalarının %90 ‘ı tamamlandı.Proje teslimleri Şubat 2014 tarihinde yapılacak.

Esenyurt’ ta 6.950 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Nefes Residence projesi  254 konut, 15 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 2 blok halinde, 10 kat olarak inşa edilen projede; 2 kat ticari alanlar için,8 kat ise konutlara ayrıldı.


Projelerde satışlar ve inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Pusula inşaat deneyimli, hızlı ve güvenilir teknik kadrosu ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Teslimatları Şubat 2014’ de gerçekleştirilecek projede daire fiyatları 81.500 TL ‘den başlıyor.


Rüya Prestij Residence


Nefes residence’ ın hemen yanı başında 8043 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Rüya Prestij projesi  258 konut, 17 ticari üniteden meydana geliyor. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 8 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Rüya Prestij de yer alan konut tipleri  1+0 ,1+1, ve 2+1 olarak tasarlandı.


Geçtiğimiz aylarda indirimli fiyatlarla kampanyalı satışları devam eden projede konutların % 50 sinin satışı tamamlandı. Pusula İnşaat yüzünüzü güldürecek fiyatlara % 30 Peşinat ve 40 ay vade ve hemen tapu imkânıyla konut satın alma fırsatı sunmaya devam ediyor.

Şimdi uygun fiyatlara ev almanın tam zamanı! Şimdi alın Nisan 2015 ‘te oturmaya başlayın. Yatırımcısı için kaçırılmayacak fırsat. İstanbul‘ da ev alıp kar etmek isteyenler, Pusula İnşaat güvencesiyle Esenyurt’ta prestijlin bir yaşama adım atıyor.


Rüya Prestij Residence inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Gelinen son aşamada A blok kaba inşaatı bitirilirken, B blok  4. kat seviyesinde  çalışmalar devam etmektedir. 3 bloktan oluşan projede  her blokta ; otopark, ortak kullanım katı,  ve iki dükkan katı bulunmaktadır. Teslimatları Nisan 2015’ de gerçekleştirilecek projede daire fiyatları 69.500 TL ‘den başlıyor.


Pusula inşaat imzası taşıyan Rüya Nefes Residence, Rüya Yaşam ve Rüya Prestij projelerinden İstanbul’da yatırım veya oturum için konut sahibi olmak isteyenlere Hemen Tapu avantajıyla farklı ödeme seçenekleri sunuluyor.


Adres: Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. Bulvar evleri çarşısı No:1/3 Esenyurt/İstanbul

0212 854 11 04 www.pusulainsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön