28 / 03 / 2024

Sadece 300 adet üretilecek! Audi RS 3 Performance Edition 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Sadece 300 adet üretilecek! Audi RS 3 Performance Edition 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Audi’nin performans ailesi RS3 kompakt sınıftaki performans ailesi, yeni çıkan RS 3 Performance Edition’ın fiyatı da belli oldu. Yalnızca 300 adet üretilecek Performance Edition modelleri hem teknik hem de görsel olarak serinin tepesinde yer alıyor.



Audi RS 3 Performance Edition, son dönemlerde çıkan en dikkat çeken kompakt araçlar arasında yer alıyor.

Markanın önceki tüm serilerinden daha güçlü ve daha hızlı yaratılan RS 3 Performance Edition, RS Dynamics Package plus ile de sınıfında 300 km/s maksimum hıza ulaşan ilk araç olarak tarihe adını yazdıracak.

Modelin motor kapağının altında diğer versiyonlardan da tanıdığımız 2,5 litrelik turbo beş silindir motor yola devam ediyor. Burada yapılan tork değerinde herhangi bir değişim yapılmazken, beygir tarafında ise ufak bir iyileştirme söz konusu. Paylaşılan detaylı verilere bakıldığında motorun 407 PS güç ve 500 Nm’lik bir tork yarattığı görüyoruz.

Güç, 7 vitesli S tronic çift kavramalı vites tarafından iletiliyor. Performance Edition 0’dan 100 kilometre hıza 3,8 saniyede çıkabiliyor. Araçta egzoz sistemi de bambaşka bir seviyede. Modifiye edilmiş parlak siyah, oval egzoz çıkışa sahip standart RS spor egzoz dışarıya, değişken egzoz kanatçık kontrolüyle sağlanan sportif ve güçlü bir ses veriyor.


Geri Dön