25 / 04 / 2024

Saf GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 31 Temmuz'da yapacak!

Saf GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 31 Temmuz'da yapacak!

Saf GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 31 Temmuz'da yapacağını açıklaıd...





Saf GYO'dan yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin 2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 31/07/2013 tarihinde saat 10:00'da aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, Sinpaş Plaza Dikilitaş Mah. Yenidoğan Sok. No:36 Beşiktaş/ İstanbul adresinde yapılacaktır.

6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 1527. Maddesi uyarınca ortaklarımız Genel Kurula fiilen iştirak edebilecekleri gibi elektronik ortamda da iştirak ederek oy kullanabileceklerdir. Toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen ortaklarımızın veya vekillerinin 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Anonim Şirketlerde Elektronik ortamda yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik ve 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Anonim Şirketlerin Genel Kurullarında Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkında Tebliği hükümlerine uygun olarak işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aksi halde toplantıya iştirak etmeleri mümkün olmayacaktır. 

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın ise vekaletnamelerini  Ankara  Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul adresindeki Şirket merkezimizden veya www.safgyo.com adresindeki Şirketimizin internet sitesinden temin etmeleri ve bu doğrultuda 09.03.1994 tarih ve 21872 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No: 8 sayılı Tebliği'nde öngörülen hususları da yerine getirerek, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun 29.06.2012 tarih ve 599 sayılı Genel Mektubu uyarınca Hisseleri Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) düzenlemeleri çerçevesinde kaydileştirilmiş olan hissedarlarımızın Genel Kurul'a katılabilmeleri için MKK tarafından hazırlanan 'Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi'nde yer almaları gerekmektedir. Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi, genel kurul toplantı tarihinden bir gün önce 30/07/2013 tarihinde saat 17:00'de kesinleşecektir. Ancak hesaplarındaki paylara ilişkin bilginin ihraççıya bildirilmesini istemeyen yatırımcıların payları listede yer almayacaktır. Dolayısıyla genel kurula katılmak isteyen söz konusu yatırımcıların en geç 30/07/2013 tarihinde saat 16:00'ya kadar aracı kurumlarına başvurarak söz konusu kısıtı kaldırmaları gerekmektedir. MKK nezdinde hazırlanan 'Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi'nde yer almayan hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına imkân bulunmamaktadır. Genel kurul toplantısı elektronik ortamda gerçekleştirileceğinden, 'Genel Kurul Pay Sahipleri Çizelgesi'nin tamamlanarak toplantının saatinde başlayabilmesi için Sayın Ortaklarımızın toplantı saatinden önce toplantı mahallinde hazır bulunması rica olunur.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No: 56 sayılı 'Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ' hükümleri çerçevesinde hazırlanan 2012 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu Raporu, Bağımsız Denetim Raporu, Finansal Tablolar, Kar Dağıtımına ilişkin teklif, Tadil Metni ile gündem maddelerine ilişkin zorunlu Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde gerekli açıklamaları ve ilgili belgeleri içeren ayrıntılı bilgilendirme notu, toplantıdan 21 gün önce kanuni süresi içinde Şirket merkezimizde ve www.safgyo.com adresindeki Şirket internet sitesinde Sayın Hissedarlarımızın incelemelerine hazır bulundurulacaktır. 

Sayın Pay Sahiplerine Duyurulur.

Saygılarımızla,

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI

ANONİM ŞİRKETİ


Geri Dön