19 / 04 / 2024

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.



2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve her geçen gün tamamladığı projelere bir yenisini ekleyen Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine ara vermeden devam ediyor.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yönetim Kurulu Başkanı Emre Demeli Romanya’da başlattıkları proje için şu açıklamalarda bulundu: “Doğayı ve yeşili koruyan, insana değer veren ve yaşam standartlarını arttıran, ülkenin mimari dokusuyla bütünleşik projelimizden biri olan bu projeyi hayata geçirmekteki amacımız Safa Grup olarak yalnız firma başarısı değil ülkemizi temsil ettiğimiz tüm uluslararası platformlarda ilkeli, güvenli, zamanında iş yaparak Türk inşaat sektörünün dünyadaki yerini bir basamak yukarıya çıkarmaktır.”

Safa Grup Yapı dan iki kıtada yatırım atağı!

Yalnızca Avrupa’da bulunan projelerle yetinmeyen Safa Grup, Ata yurdu Özbekistan ziyaret gerçekleştirerek Taşkent belediye başkanı Cİhangir Artıkhacayev, Özbekistan Türk Büyükelçimiz Mehmet Süreyya Er, Vilayet Valisi Gülomjan ibragimov ile önümüzdeki süre içerisinde hayata geçirilecek projeler ile ilgili toplantılar düzenledi.

Toplantıya Safa Grup'u temsilen katılan Genel Müdür Mikail Savcı “Bir Türk firması olarak, kardeş Özbekistan ile aramızdaki iş birliğinin her alanda gelişmesine büyük önem vermekteyiz. Türk ve Özbek halkları arasındaki yakın bağlardan güç alan ilişkilerin, hayata geçireceğimiz her projede bize güz vereceğine inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Türk şirketlerinin, toplam bir milyar dolarlık "Taşkent City" alışveriş merkezi ile Taşkent yakınlarındaki Çarvak dağlık bölgesinde kurulacak turizm tesisleri projelerinde de yer alması amaçlanıyor.


Geri Dön