24 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı'na 4.032 temizlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı'na 4.032 temizlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alım ilanını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek bu alımların 4 bin 32'sini temizlik görevlisi kadrosu oluşturuyor. İlana başvurular bugün başladı. İşte tüm detaylar..



Sağlık Bakanlığı, bünyesine 10 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından başvuruların başlayacağı tarih büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı 2022 yılı için 10 bin süreli işçi alım ilanına başvuruları bugün başlattı. 

Sağlık Bakanlığı bünyesine yapılacak olan personel alımlarından 4.032 temizlik personeli kadrosuna gerçekleştirilecek. İlan için başvurular bugün başladı. Peki, kimler Sağlık Bakanlığı temizlik personel alım ilanına nasıl başvuru yapılır? Şartlar ne? İşte tüm detaylar.. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön