16 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları arayarak kendilerini bakanlık personeli gibi tanıtıp vatandaşları dolandıran sahtekarlara karşı dikkat çeken bir uyarı yaptı.



"RANDEVUNUZ İPTAL EDİLDİ" DİYEREK KANDIRIYORLAR

Sağlık Baknlığı tarafından yapılan açıklamada, 'Randevunuz iptal olmuştur' diyerek sizi arayan ve sizden bilgilerinizi isteyenlere adınızı, soyadınızı, kimlik numaranızı, adresinizi vermeyin. Bu telefon numaralarını geri aramayın. Hastane randevularınız konusunda doğru ve güvenilir bilgiyi Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin (MHRS) web mobil uygulaması ve çağrı merkezinden (ALO 182) edinin." ifadelerine yer verildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön