19 / 04 / 2024

Sağlık Kent ödeme planı!

Sağlık Kent ödeme planı!

Firma: İttifak İnşaat

Proje: Sağlık Kent

Teslimleri hemen yapılan Sağlık Kent Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projenin E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunuyor. İşte Sağlık Kent ödeme planı...



Sağlık Kent ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen proje  İttifak İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 118 metrekare arasında farklılık gösteren Esenyurt Sağlık Kent'in yüzde 76'sı yeşil alandan meydana geliyor. Projede toplam 577 adet daireye yer veriliyor.


Sağlıkkent Esenyurt'ta 2 oda 1 salon konutlar 190 bin TL, 3 oda 1 salon konutlar 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 10 blok halinde hayata geçiriliyor.


Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan  Sağlık Kent  Esenyurt'ta yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş alanları, süs havuzları, güvenlik ve oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Sağlık Kent ödeme planı!

Daire bedelinin yüzde 75'lık kısmı için banka kredisi ile ödeme yapılabilen Sağlık Kent Evleri'nde 36 ay veya 48 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor.


Sağlık Kent satış ofisi

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön