27 / 04 / 2024

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire!

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire!

Firma: İttifak İnşaat

Proje: Sağlık Kent

Sağlıkkent Esenyurt satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İttifak İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi bulunuyor.



Toplam 577 adet konuttan meydana gelen Sağlıkkent Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Proje 10 blok halinde inşa ediliyor.


Sağlıkkent Esenyurt satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlar bulunuyor. Projede yüzde 75 banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


İttifak İnşaat Sağlıkkent Konutları 'nda yürüyüş alanları, süs havuzları, güvenlik, yüzme havuzu, spor tesisleri ve oyun alanları gibi sosyal donatı alanları mevcut.


E5 ve metrobüse ücretsiz ring servisi mevcut olan Sağlıkkent Esenyurt Evleri'nde 36 ay vade farksız taksit veya 48 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Sağlıkkent Esenyurt satılık daire fiyatları 2 oda 1 salonlarda 190 bin TL, 3 oda 1 salonlarda 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor.


Sağlıkkent Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön