17 / 04 / 2024

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.



Ramazan ayında tesiste 24 saat boyunca kesintisiz hizmet verildiğini ifade eden Yücel, “Oruç tutan misafirlerimizi de düşünerek tüm hizmetlerimize ilaveten iftar ve sahur programları düzenliyoruz. Ramazan atmosferini yaşamaları için özel yemeklerden eğlenceye, animasyon şovlarından, geleneksel Ramazan gösterilerine, gece sinema gösterimlerine hatta davulcusuna kadar hizmet sunuyoruz. Havuzlarımızı geç saate kadar açık tutuyoruz. İftarını yapan kendini havuza atıyor. Birçok kişi tatilde orucu daha kolay tuttuğunu söylüyor” dedi. 


Alternatif turizmin lider markası Şah Inn Paradise, Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’ daki tesislerini yenileyerek 8. sezonuna “merhaba” dedi. Turizm sektörüne getirdiği yeniliklerle damga vuran, Ramazan ayında tatil yapılmaz algısını değiştiren Şah Inn Paradise, Ramazan ayında da tam kapasite ile hizmet veriyor. Özel iftar ve sahur programları ile misafirlerine Ramazan atmosferini tatilde de devam ettiren tesiste; eşsiz iftar sofralarından geleneksel Ramazan gösterilerine kadar davulcusuna kadar sınırsız hizmet sunuluyor. 


Şah Inn Paradise’da oruç tutanların evlerindeki konforu aratmayacak her türlü hizmeti sunarken oruç tutmayan ya da çeşitli nedenlerle tutamayan misafirleri de düşündüklerini belirten Yusuf Yücel, “Ramazan çadırları ve çeşitli gösterilerle beraber Ramazan gelenekselliğini ön plana çıkarıyoruz. Moğolistan, Kenya ve Fas’tan özel olarak getirdiğimiz akrobasi grupları muhteşem şovları ile Ramazan müddetince bizlerle olacak. Balkan Sirk Grubu misafirlerimize unutamayacakları gösteriler sunuyor. Genç ve yetenekli stand up’çılardan Emrah Ben ile kahkaha dolu geceler yaşıyoruz. Anadolu ve Kafkas Halk Oyunları ekipleri görsel bir şölen sunuyor . Konuklarımız sahurdan önce her gece 00:15’de yerli ve yabancı sinemanın en yeni en seçkin örneklerini açık hava sinemamızda izliyor. 


Mısırdan Özel olarak  getirilen dünyanın en iyi hafızlarından Hafız   Elsayed  Eltantawı ile  yine Ramazan ayı boyunca Kuran’ı  Kerim  okuma programı düzenleniyor. Ayrıca Türkiye’nin İlk düşünce Koçu Münir Arıkan 2014 sezonumuzda da misafirlerimizden gelen yoğun istek üzerine misafir memnuniyetimiz açısından çocuklarımıza kariyer koçluğu ve yetişkinlere aile koçluğu konusunda seminer vermek için Ramazan ayı boyunca tesisimizde konaklıyor” dedi.


Ramazan’da Avrupalı turistin de geldiğini belirten Yusuf Yücel, “Ramazan ayı Avrupalıların ilgisini çekiyor. O yüzden yaptığımız aktiviteleri duyanlar soluğu tesisimizde alıyor. Ramazan için hazırlanan özel yemekleri, davul seslerini, Türk örf ve adetlerini, eğlencelerini görmek istiyorlar. Aynı zamanda da tatillerini yapıyorlar. Şimdiye kadar tesisimize gelen Avrupalı misafirlerimizden hep olumlu yorumlar aldık” diyerek sözlerini noktaladı.



Geri Dön