19 / 04 / 2024

Şah inn Paradise, sezonda 750 balayı çifti ağırlıyor!

 Şah inn Paradise, sezonda 750 balayı çifti ağırlıyor!

Antalya Kumluca'daki 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise, kıskanç çiftlerin uğrak merkezi haline geldi. Tesisin Genel Müdürü Yusuf Yücel, sezon boyunca yaklaşık olarak 750 balayı çiftini ağırladıklarını ve bu rakamın her sene arttığını söyledi



Genelde kıskanç eşlerin Şah inn Paradise'ı tercih ettiğini ifade eden Yücel, "Biz tesisimizi oluştururken Türk aile yapısına uygun bir tatil anlayışını benimsedik. Bu yüzden 'kıskançlık' ihtimalini de düşündük. Kadın erkek fark etmeksizin ortada bir kıskançlık varsa tatilde bile olsanız huzurunuz kaçabiliyor. Özellikle kadınlar eşlerini başkalarından kıskandığında ciddi tartışmalar yaşanabiliyor. Tesisimizde dünyada da bir ilk olan 10 bin metrekarelik bayanlar kompleksimiz bulunuyor. Böylece hem kadınlar rahatça eğleniyor hem de akılları eşlerinde kalmıyor. Balayını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçiriyorlar" dedi.


BALAYINA ÖZEL İKRAMLAR


Balayı, evlilik yaşantısı için çok önemli bir başlangıç olduğunu vurgulayan Yücel, "Çiftlerin yüzü gülsün diye, özel ikramlarda bulunuyoruz, kahvaltılanı odalarında servis ediyoruz. Mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını çekiyoruz" diye konuştu.


Sadece kıskanç eşler değil, huzurlu bir tatil geçirmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Yücel, "Şah inn Paradise'da herkesi mutlu edecek bir ortam var. Çiftler isterlerse beraber denize giriyor, isterlerse kadın-erkek ayrı havuzlarda eğleniyor" dedi.

Yeni Şafak


Geri Dön