24 / 04 / 2024

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daireyi inceledi. Büyükkılıç, projede ilk etabın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk etap birinci kısım inşaatlarında hazırlanan örnek daireyi inceleyip, birinci kısımın sonbaharda tamamlanacağından bahsetti.

Kayseri Haber'de yer alan habere göre; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında yer alan örnek dairede incelemelerde bulundu. İnşaatların sorunsuz bir şekilde hızla sürdüğünden bahseden Başkan Memduh Büyükkılıç, 622 daire ve 55 dükkandan oluşan birinci kısım inşaatların sonbaharda tamamlanacağını açıkladı. 

Birinci etapta bulunan 40 bin metrekarelik iki katlı ve 934 araçlık otoparkın da sonbaharda tamamlanacağından bahseden Başkan Memduh Büyükkılıç, örnek daire ve inşaatın diğer bölümleri hakkında bilgi aldı. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap ikinci kısım inşaatların ihalesini yaptıklarından bahseden Başkan Memduh Büyükkılıç, diğer etaplar için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!


Geri Dön