25 / 04 / 2024

Sahillerde yer alan en gözde konut projeleri! 702 bin TL'ye!

Sahillerde yer alan en gözde konut projeleri! 702 bin TL'ye!

Sahillerde yer alan en gözde konut projeleri derlendi. Bunlardan bazıları; Onaltıdokuz İstanbul, Ottomare Suites, Dragos Royal Towers, Caddebostan Evleri, Eston Deniz, The İstanbul Veliefendi, Doğa Şehircilik



ONALTIDOKUZ İSTANBUL

OnaltıDokuz İstanbul projesi, kent sahillerinde lüksü yaşatacağa benziyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilinde konumlanan proje, 30 bin metrekare arazi içinde 36, 32, 27 katlı 3 blokta toplam 572 daireden oluşuyor. Sahile 200 metre mesafede bulunan proje, önü kapanmaz manzarasıyla tam bir sahil projesi olarak dikkat çekiyor. Lüks rezidanslar ve 20 bin m2 alışveriş ve yaşam alanıyla bölgenin en değerli projeleri arasında yer alıyor.

2012 Mart'ta teslim edilmesi planlanan projede konut fiyatları, 702 bin lira 1 milyon 644 lira arasında satışa sunulacak.

OTTOMARE SUİTES

Ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma bir proje olarak tasarlanan Ottomare Suites, Sinpaş, Sağlam GYO ve Exim Dış Ticaret ortaklığıyla kurulan Ottoman Gayrimenkul tarafından Bakırköy sahil yolu üzerinde inşa ediliyor. 355 süitten oluşan projede 1+1'den 5+1 'e kadar 12 farklı daire seçeneği var. 29 kattan oluşacak projede her katta kat bahçeleri yer alacak.

DRAGOS ROYAL TOWERS

DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos sahilinde inşası tamamlanan Dragos Royal Towers'ta teslimler başlıyor. Yelken şeklindeki tasarımıyla dikkat çeken proje, 210 rezidans daireden oluşuyor. 5 bin metrekarelik sosyal tesisin içinde, 4 bin metrekarelik dev bir gölet bulunuyor. Metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor.

CADDEBOSTAN EVLERİ

Polat İnşaat tarafından Kadıköy Caddebostan'da inşa edilen Caddebostan Evleri, sahil keyfini butik sitede sunuyor. 5 bloktan oluşan projede 4 bin metrekare yeşil alan, kapalı otopark, sosyal tesis, açık ve kapalı havuzlar yer alıyor. Renkleriyle dikkat çekecek bir tasarıma sahip Caddebostan Evleri'nde bahçe ve çatı dubleksleri de var.

ESTON DENİZ

Eston Yapı'nın Yakuplu'da inşa ettiği Eston Deniz Villaları, sakin ve huzurlu bir sahil yaşamı sunuyor. 5 bin 350 konuttan oluşan projede apartman dairelerinden, müstakil dubleks villalara, ikiz dublekslere kadar çeşitli konut tipleri var. Eston Deniz, otel, rezidans ve yelken kulübü ile 500 yat kapasiteli bir marinaya da sahip olacak.

THE İSTANBUL VELIEFENDI

Kentin gözde merkezlerinden Veliefendi'de, Koç grubuna ait arsada YDA Group tarafından inşaatına başlanan The İstanbul Veliefendi, bu ay yapılacak lansmanla İstanbullularla buluşuyor... Bölgenin sembol projesi olacak The İstanbul Veliefendi'de, 16 katlı 17 blok ve 40 katlı bir de rezidans bulunuyor. Projede çok çeşitli daire tipleri yer alıyor.

DOĞA ŞEHİRCİLİK

Zeytinburnu-Bakırköy sahilinde konumlanan Doğa Şehircilik ile İstanbul siluetine yeni bir çekim merkezi katılacak. Sahil yolundaki eski Sümerbank arsasında inşa edilecek projede konut, otel, çarşı, kafe ve restoranlar bulunacak. Eroğlu İnşaat ve Aksan İnşaat ortak girişimi olan Doğa Şehircilik, ayrıcalıklarıyla öne çıkacak bir projeye imza atılacak.
Habertürk


Geri Dön