25 / 04 / 2024

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahin, Aynur Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.



Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahin, Aynur Ay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Şahin Ay İnşaat Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü İnşaat Yapı Taahhüt İşleri yapmak. b. Her türlü inşaat ve nalbur malzemeleri imalatı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. c. Her türlü Emlak arazi arsa tarla bina ve gayrimenkulü parsellemek tek tek veya toplu olarak almak satmak. d. Her türlü Bilgisayar ve bilgisayar malzemeleri imalatı montajı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. e. Her türlü Bilgisayar programlarını ve bilişim teknolojilerini üretmek almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak. f. Her türlü Mobilya ve Beyaz eşya imalatı alımı satım ithalat ve ihracatını yapmak. g. Her türlü Gıda maddeleri üretimi imalatı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. h Her türlü Kuyumculuk mücevherat ve gümüşten yapılan takı ve eşyaların imalatı alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. ı. Yabancı sermaye, teşvik kanunu ve diğer ilgili kanun hükümlerine göre yasal izinler almak yabancı gerçek ve tüzel kişiler, firma, şirket ve finansman kuruluşlarıyla anlaşma yapmak, ortaklık kurmak veya kurulmuş şirketlere ortak olmak, şirket hisselerini, tahvillerini ve diğer menkul değerlerine aracılık yapmak kaydı ve şartı ile almak satmak mübadele etmek rehin ve teminat olarak göstermek. i. Konusu ile ilgili şubeler açmak ve bayilikler vermek. j. Konusu ile ilgili projeler üretmek, marka, patent ve tescil işlemlerini yapmak. k. Ana sözleşmede bulunan konularla ilgili Teknik Danışmanlık hizmeti yapmak. l. Konusu ile ilgili her türlü kamu ve özel ihalelere katılmak, ihale sözleşmesi yapmak, ihaleyi üçüncü şahıslara devir etmek. m. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. n.  Her türlü ev, apartman, işyeri ve sınai vesair yerlere ait su, elektrik ve doğalgaz tesisatlarının montajını, bakım ve onarımını yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç makine ve yedek parçaları imal etmek almak, satmak, ithal ve ihraç etmek.



Geri Dön