29 / 03 / 2024

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.



Şahinbey Belediyesi, yeni mahalleleri arasında yer alan Güllüce Mahallesi’ne yaptırmış olduğu caminin açılışını yaparak vatandaşın hizmetine sundu.

Güllüce Mahallesi’ne Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güllüce Cami’nin açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılm gösterdi.

100’e Yakın Cami Yaptık

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın isteklerindeki farklılıklara değinerek,  “Şehirde ne varsa mahallelerimizde o olacak sloganıyla yola çıktık ve bugüne kadar 80 tane bize bağlanan mahallelerin yollarını, parklarını, sosyal tesislerini ve camilerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 15 yıl önce köylerde yol ve su olursa yeter diyorlardı. Şimdi talepler o kadar değişti ki, köydeki vatandaşlarımız artık, cami, sosyal tesis, sinema salonları, halı saha ve pazar yeri istiyorlar.  Şehirlerimizin ve köylerimizin hem maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor.  Şuana kadar 100’e yakın cami yaptık. Ayrıca Akkent Mahallemize Türkiye’nin en büyük 2. camisini yapıyoruz. Allah için ne yaparsak bizimle o gidecek. Ömür çabuk geçiyor. Bu nedenle hayırlarımızı arttırıp vaktimizi iyi değerlendirelim. Ömür sermayesi çok kısa hızla gidiyor. Bir dakika sonraya garantimiz yok. Camimizi doldurup, Kuran-ı Kerim öğrenelim. Camimizin mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön