25 / 04 / 2024

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.



Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başarı çıtasını yükselterek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşüm, yol çalışmaları, konut, eğitim ve sosyal projeler ile hem vatandaşın gönlüne dokunan hem de yaşam kalitesini artıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni projeler ile vatandaşın yüzünü güldürmeyi sürdürecek.

Vatandaşımız İçin Çalışıyoruz

Göreve geldiği günden bu yana gecesini gündüzüne katarak yapılamaz denilen birçok şeyi yaparak, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda vatandaşımızın hizmetkârı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği ilk günkü aşk ve şevkle çalışmaların devam edeceğini dile getirerek, “Göreve geldiğimiz ilk günde olduğu gibi bugün de belediyecilik anlayışında çığır açmaya devam edeceğiz. Vatandaşı ayağına getiren değil vatandaşın ayağına hizmet götüren belediye olarak, Güler Yüzlü, Hızlı ve Kaliteli Hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Şahinbey Belediyesi olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da vatandaşımızın rahatı ve ferahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Geri Dön