29 / 03 / 2024

Sakarya AKOM işyeri ihalesi için başvurular başlıyor!

Sakarya AKOM işyeri ihalesi için başvurular başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, AKOM’un alt katında bulunan dükkanlar için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, isteklilerin bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebileceği belirtildi.



Büyükşehir Belediyesi, AKOM’un alt katında bulunan dükkanlar için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, isteklilerin bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebileceği belirtildi


Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacak AKOM dükkanları için ihale başvuruları bugün başlıyor. Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan işyerleri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacaktır. İhaleyle ilgili şartnameler hazırlanmıştır. İstekliler bugünden itibaren ihale şartnamelerini Büyükşehir Belediyesi’nden temin edebilirler” denildi. İş yerleri için yapılan planlamaya göre zemin katta bulunan 14 işyerinin sadece eczane, gözlükçü ve medikal market olması şartı getiriliyor. Üst katta kalan dükkânların ise ofis ve büro olarak kullanabilmesi öngörülüyor.


MÜLK SAHİBİNE

Her bir iş yeri için ayrı ihalenin yapılacağı proje kapsamında 52 metrekare olarak planlanan iş yerlerinin iç dekorasyonu mülk sahiplerine ait olacak. İş yerlerinin satışı ile birlikte ciddi bir kaynak transferi de yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu şekilde elde edilen gelir ile yeni yatırımları hayata geçirecek. Ayrıca daha önce yapılan açıklamada, AKOM Projesi’nde yaz aylarında inşaat çalışmalarının sonlanacağı bilgisi paylaşılmıştı.


Yeni Haber 


Geri Dön