26 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı'nda 78 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı..



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mecliste 8 ilave gündem maddesi ile 78 madde görüşüldü ve karara bağlandı. 

Meclis gündemi


Ocak Ayı Meclis Toplantısında: 23. madde komisyona iade olmak kaydı ile ilk 30 madde komisyondan geldiği biçimiyle kabul edildi. 31 ile 55. maddeler de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. 56 ile 71. madde arasındaki 16 madde oy birliğiyle kabul edildi. 72 ile 78. madde arasındaki 7 madde de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Bölgenin en büyük hali


Hal Kompleksi’ne ilişkin maddenin ardından değerlendirmeler yapan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak 96 bin metrekare üzerine 80 dükkanın yer aldığı bölgenin en entegre Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksini inşa ettik. Ana ulaşım aksları üzerinde yer alan tesis hizmete girdiğinde modern ve işlevsel yüzüyle tüm dikkatlerini üzerine çekerken diğer şehirlerimize de örnek bir niteliğe sahip olacak” şeklinde konuştu.

   
 


Geri Dön