28 / 03 / 2024

Sakarya Ferizli Park 21 Temmuz'da açılacak!

Sakarya Ferizli Park 21 Temmuz'da açılacak!

Sakarya Ferizli Park 21 Temmuz'da açılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan projenin yaklaşık 22 dönümünün yeşil alan olduğunu ifade etti.




Ferizli Park’ta çalışmaların tamamlandığını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, açılışın 21 Temmuz Pazartesi günü saat 21.45’te gerçekleştirileceğini açıkladı. Toçoğlu, “Kafeteryası, yürüyüş yolları, spor ve oyun alanlarının yanı sıra sentetik sahanın da bulunduğu tesis, ilçemizin standardını daha da yükseltecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ferizli Park, 21 Temmuz Pazartesi günü saat 21.45’te açılıyor. Proje kapsamında tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan projenin yaklaşık 22 dönümünün yeşil alan olduğunu ifade etti. Sosyal Tesisin sahip olduğu özellikleriyle ilçeye önemli bir değer katacağının altını çizen Toçoğlu, vatandaşların yeni buluşma adresinin Ferizli Park olacağını ifade etti.


36 dönüm üzerine inşa edildi

Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimiz için yeni bir yatırımı daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ferizli Park’ımızın açılışını 21 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştiriyoruz. Kafeteryası, yürüyüş yolları, spor ve oyun alanlarının yanı sıra sentetik sahanın da bulunduğu tesis, ilçemizin standardını daha da yükseltecek. Hemşerilerimiz, yeşil ile iç içe olan bu tesiste hoşça vakit geçirebilecek. Ferizli’mize hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin standardını yükseltecek yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön