18 / 04 / 2024

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz'da açılacak!

Amerikalı Mel Zuckerman Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak.



Amerikalı Mel Zuckerman 1979 yılında birtakım sağlık problemlerinden dolayı yola çıkarak dünyada yaptığı araştırmalar sonucunda dev kaktüsleri ve kuru iklimi ile meşhur Arizona-Tuscon’da Canyon Ranch Wellness Resort otel projesini kurdu. Madonna, Diana Ross ve dünyaca ünlü iş dünyasının birçok ismini ağırlayan Canyon Ranch’in Türkiye’deki müdavimleri arasında da Cem-Ümit Boyner, Bülent-Oya Eczacıbaşı, Hüsnü-Ayşen Özyeğin, Nihat Özdemir, Ünal Aysal gibi isimler yer alıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin bütünsel sağlık alanında hizmet veren 38 yıllık markası Canyon Ranch, Capital Partners’ın yatırımıyla Muğla’nın Milas ilçesi sınırlarındaki Kaplankaya’da Kaplankaya Canyon Ranch Living konut projesi ile ilk kez Avrupa’ya açılıyor.


Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz da açılacak!


EVLERİN YÜZDE ELLİSİNİ TÜRKLER ALDI


141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort otel bölümü 1 Temmuz 2016’da açılacak. İlk etap yapımı tamamlanan 76 villa ise Haziran 2016’da teslim edilecek. Fiyatları 1 ile 5 milyon dolar arasında değişen 10 farklı tipte villanın yüzde 75’i satılmış. Alıcıların yüzde 50’si Türk, yüzde 25′i ise Amerikalı ve Avrupalılardan oluşuyor. Yüzde elllisini Türklerin aldığı lüks villaları satın alanlar arasında Cem-Ümit Boyner, Hüsnü-Ayşe Özyeğin, Bülent-Oya Eczacıbaşı, Ünal Aysal gibi isimlerin olduğu konuşuluyor.



Arizona Canyon Ranch Wellness Resort Hotel 1 Temmuz da açılacak!



Bu arada kesinlikle alkol tüketimi olmayan tesiste öyle Bodrum beach’lerindeki gibi eller havaya muhabbeti olmayacak. Dışarıdan günübirlik girilemeyecek. Tamamıyla Amerika’daki gibi sessiz, sakin ve huzurlu bir atmosferin hakim olacağı tesislerde misafirler bile en az dört gün kalmak şartıyla otelde konaklayacak.


Sözcü


Geri Dön