24 / 04 / 2024

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erzurumlular Derneği Başkanı Akif Akyürek ve yönetimi ile görüştü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Akif Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’nin derneklerine sundukları destekler için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


2018’de açılacak


Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmalar hakkında da açıklamalar yapan Zeki Toçoğlu, “Hem şehrimize hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sunacak olan Maltepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Zengin sosyal donatı alanlarına sahip projemizde kafeterya, oyun alanları ve seyir kulesi yer alacak. 35 metre yüksekliğe sahip kulemizde çelik montaj çalışmaları devam ediyor. Kafeterya binamızın ince işçilikleri sürüyor. Çevre düzenlemelerinde sona yaklaştığımızı ifade etmem gerekir. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak 2018 yılında açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


 


Geri Dön