28 / 03 / 2024

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak" dedi




Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak. İnşallah sporun her dalında kullanılabilecek alternatif alanları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serpan’da, 20 dönüm arazi içerisinde hayata geçirilen Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Projemiz kapsamında tesis, tribün binası ve iki adet sahadan oluşan büyük bir spor kompleksi inşa ediyoruz. Tam donanımlı olarak projelendirdiğimiz konaklama tesisinde kat yapım işlemlerimiz sona erdi. İç ve dış cephe çalışmalarımız ise devam ediyor. Proje içerisinde yer alan 2 adet spor sahasındaki çalışmalarımıza da başladık. Çim sahaların toprak dolguları atıldı, yağmur suyu kanal çalışmalarına ise devam ediyoruz” diye konuştu.



850 Kişi Kapasiteli

Tesis içerisinde yer alacak tribün binasının temelinin atıldığını da sözlerine ekleyen Oktar, “Sakaryaspor Altyapı Tesislerinde 850 kişi kapasiteli tribün binası da yer alacak. Soyunma odaları, hakem odaları ve dinlenme alanlarının bulunacağı bina inşaatında çalışmalarımızı kısa süre içerisinde başlatacağız. Altyapı Tesisleri şehrimize ve Sakaryaspor’umuza en kaliteli hizmeti sunacak. İnşallah sporun her dalında kullanılabilecek alternatif alanları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön