28 / 03 / 2024

Sakarya'ya 10,5 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edilecek!

Sakarya'ya 10,5 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edilecek!

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesine bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.




Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “İnşallah uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımımız ile Esentepe bölgesinin yüksek kesimlerindeki mahallelerine daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce hemşerilerimize 40 Milyon TL’yi aşan içmesuyu projelerimizi tanıtmıştık. Hazırladığımız çalışmalar arasında yer alan Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Kampüs yerleşkesindeki terfi merkezi yapım çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme ve kaynak çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.


10,5 Kilometre İçmesuyu Hattı

2,5 Milyon TL değerindeki içmesuyu projesinden Serpan’a bağlı 13 mahallenin yararlanacağını da açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Mahallelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna göre inşasını başlattığımız hat uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Çalışmalarımız kapsamında 10,5 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak projemiz ile Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı’ya daha bol ve kesintisiz su ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön