16 / 04 / 2024

SalbeiTM and SalbeiTM Selection ile kolay montaj!

SalbeiTM and SalbeiTM Selection ile kolay montaj!

Esnek ve dayanıklılığı ile öne çıkan SALBEİ™ ve SALBEİ™ SELECTION anahtar priz serisi, farklı mimari özelliklere sahip konutlarda güvenli kullanım olanağı sunuyor.



Esnek ve dayanıklılığı ile öne çıkan SALBEİ™ ve SALBEİ™ SELECTION anahtar priz serisi, farklı mimari özelliklere sahip konutlarda güvenli kullanım olanağı sunuyor. SALBEİ™ ve SALBEİ™ SELECTION serisi; kolay montaj özelliği ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile diğer anahtar priz serilerinden ayrılıyor

 

Anahtar priz ve kablo kanalı pazarında dünya lideri Legrand,  esnek ve dayanıklı anahtar priz serisi Salbei & Salbei SELECTION’ı, konutlarında tasarımla inovasyonu birleştirmek isteyenler için tasarladı. Legrand’ın yeni Salbei anahtar priz serisi, aylar süren şantiye ziyaretleri, elektrik profesyonellerinden alınan yorumlar ve AR-GE çalışmaları dikkate alınarak deneyimli bir ekip tarafından oluşturuldu. SALBEİ™ ve SALBEİ™ SELECTION, farklı yaşam ortamlarına uyum sağlamak üzere tasarlanırken, klasik oymalı mobilyalardan modern köşe takımlarına ve TV gruplarına kadar tüm seçim ve zevklere aynı anda sesleniyor. Çalışma ve yaşam alanlarında kullanıcılara kendi tarzını yansıtma imkânı sunan Salbei; duvar üzerindeki hataları kapatabilen mekanizma ve duvarla mükemmel uyumlu, keskin olmayan, bombeli tasarımıyla bulunduğu alana farklı bir hava katıyor.  


Geri Dön