28 / 03 / 2024

Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar!

Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Tost Grill tost tavası ve Multi Press meyve sıkacağı ile çocuklarınıza seveceği lezzetleri hazırlamanın kolay halini sunuyor. Emsan tost tavası ve meyve sıkacağı ile kolay kahvaltılar...



Yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde en güzel tostları hazırlarken, az posa geçiren meyve sıkacağı ile çocuklarınıza keyifle içeceği taze meyve suları hazırlayın.


Çocuklarınıza okula gitmeden önce seveceği bir kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Emsan Tost Grill tost tavası ile kahvaltılarda lezzetli tostlar hazırlayabileceğiniz gibi Multi Press meyve sıkacağı ile de yüzde 100 doğal sağlıklı meyve suyunun tadına varmasını sağlayın.

 

Emsan Tost Grill ocak üstü tost tavası; okula başlayan çocukların sabah kahvaltılarında ve acıktıklarında hazırlayacağınız atıştırmalıklarda en büyük yardımcınız. Tost Grill tost tava, döküm üzeri PFOA içermeyen yanmaz yapışmaz kaplaması, çift taraflı kullanım özelliği ve özel tasarımıyla kullanım kolaylığı sunuyor.


Çocuklarınıza Gerçek Meyve Suyu Hazırlayın 

Portakal ve limonun yanı sıra nar gibi büyük meyveleri sıkmakta kolaylık sağlayan, az posa geçirme özelliğine sahip paslanmaz çelik süzgeç sistemi ile Multi Press meyve sıkacağı, gerçek meyvelerin lezzetini sofralarınıza taşıyor. Krem ve krom renk seçeneği, ergonomik yapısı ve paslanmaz çelik gövdesiyle uzun yıllar kullanım imkanı sağlayan Emsan Multi Press meyve sıkacağı ile meyvelerin suyunu çıkarın, çocuklarınız için en sağlıklı kahvaltıları Emsan ile hazırlayın.



Geri Dön