28 / 03 / 2024

Kenwood JE880 katı meyve sıkacağı ile kışa hazırlanın!

Kenwood JE880 katı meyve sıkacağı ile kışa hazırlanın!

Gıda hazırlama ürünlerinde lider İngiliz markası Kenwood, ürünleriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kenwood, saf meyve ve sebze suları ile sağlıklı beslenmeye önem verenlere JE880 katı meyve sıkacağını sunuyor.



Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı şu günlerde hastalıklardan korunmanın yollarından biri de vitamin deposu meyve suları ile beslenmek. Kenwood’un JE880 katı meyve sıkacağı ile okula giderken, yemek sırasında ve günün her saatinde hazırlayacağınız taptaze karışımlar ile soğuk havalara yenilmeden enerjinizi yüksek tutabilirsiniz.


Dünyadaki en son teknolojiyi mutfaklara taşıyan ve piyasaya sunduğu ürünleriyle mutfaklarda zaman tasarrufu sağlayan Kenwood’un JE880 model katı meyve sıkacağında hazırladığınız sağlıklı içecekler ile hastalıklara karşı vücut direncinizi artırabilir, lezzetli meyve ve sebze sularının keyfini çıkarabilirsiniz.


Meyveyi Posasından Tamamen Ayıran Apex Teknolojisi

Büyüme çağındaki çocukların severek içeceği posasız meyve suları, yetişkinler için de ayrıca bir vitamin kaynağı. Kenwood’un JE880 katı meyve sıkacağı, üstün apex teknolojisi ile suyu tamamen posasından ayırarak, içim sırasında ağıza herhangi bir kalıntının gelmesini önlüyor. Kenwood JE880 katı meyve sıkacağı, pratik kullanımıyla zamandan tasarruf sağlarken, farklı fonksiyonlarıyla da kolayca temizleniyor.


Paslanmaz çelikten üretilen, Kenwood JE880 katı meyve sıkacağının özel kapatma butonu ile yarı profesyonel kontrol mekanizması, posaları tek seferde hazneye gönderme özelliği ve etkili 2000W maksimum motor gücü ile meyveleri profesyonelce sıkma imkanı sağlıyor.



Geri Dön