25 / 04 / 2024

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletleri üreticilerinden Simbo,katı meyve sıkacağını meyve suyu severlerin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden meydana gelen  aparatları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı mutfaklarda yerini alıyor.



Sinbo Katı Meyve Sıkacağı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Meyve suyu severler için ev hanımlarının mutfaklarında küçük yer kaplayan bu  küçük ev aleti istenilen meyveleri sıkarak taze sıkılmış meyve suyu elde edilmesini sağlıyor. Meyve sıkma işevinde pratiklik sağlayan bu küçük ev aleti paslanmaz çelik aparatları sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkanı ortaya koyuyor.

KATI MEYVE SIKACAĞI ÖZELLİKLERİ

  • Sinbo katı meyve sıkacağı 1000 W güç ile çalışır.Bu sayede her türlü katı meyve ve sebzelerin suyunu çıkararak sağlıklı içecekler hazırlanmasını sağlar.
  • Sinbo katı meyve sıkacağı, meyve ve sebzelerin besin değeri zengin durumdayken taze bir şekilde sıkarak meyve ve sebzelerin vitamin değerleri korunur ve oksitlenmeye de maruz kalmaz.
  • Taze sıkılmış olan meyve ve sebze suları bebeklerin beslenmesinde de ek gıda olarak ebeveynler tarafından tercih edilir. 
  • Sinbo katı meyve sıkacağı bu işlemi gerçekleştirirken paslanmaz çelik gövdeyi ve paslanmaz çelik filtreyi bir arada kullanarak sıkma işlevini gerçekleştirir.Bu sayede güç ve dayanıklılığı ile aynı potada eritir.
  • Bu küçük katı meyve sıkacağı  kauçuk ayarları ile ekstra sabitleme sağlayarak sarsılmaları ve sıçramaları önler.
  • Sinbo katı meyve sıkacağının 65 mm geniş besleme tüpü sayesinde meyve ve sebzeler doğranmadan bütün olarak atılması sağlanır.Bu sayede hem hız kazanılır hem de meyve ve sebzenin bütün faydası içinde kalır.
  • Sinbo katı meyve sıkacağının 1500 ml posa haznesi ve 500 ml meyve suyu kabı bulunur.Bu sayede ara bir temizleme ihtiyacı gerektirmeden bir aileye yetecek kadar meyve suyu çıkarır.

Peki katı meyve sıcağı en uygun fiyata hangi satış mağazasında? 


Geri Dön