25 / 04 / 2024

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı 829,00 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı 829,00 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinde kullanıcı dostu olması çizgisini koruyan Simbo,katı meyve sıkacağını tüketicisinin beğenisine sunuyor. Paslanmaz çelik filtreden oluşan aparatları ile dikkatleri üzerine çeken Sinbo katı meyve sıkacağı çokça tercih ediliyor. İşte 6 Şubat 2023 güncel fiyat listesi



 Sinbo Katı Meyve Sıkacağı 829,00 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının mutfaklarında küçük yer kaplayan bu ev aleti istenilen meyveleri sıkarak taze sıkılmış meyve suyu elde edilmesini sağlıyor.Meyve sıkma işeminde büyük kolaylık sağlayan bu küçük ev aleti paslanmaz çelik aparatları sayesinde uzun ömürlü oluyor.

KATI MEYVE SIKACAĞI ÖZELLİKLERİ

Sinbo katı meyve sıkacağı 1000 W gücü ile her türlü katı meyve ve sebzelerin suyunu çıkararak sağlıklı içecek alternatifleri hazırlanmasına yardımcı oluyor.Sinbo katı meyve sıkacağı, meyve ve sebzelerin besin değeri zengin andayken taze bir şekilde sıkarak meyve ve sebzelerin vitamin değerlerinin korunmasını ve oksitlenmeye de maruz kalmamasına neden oluyor.

Taze sıkılmış olan meyve ve sebze suları bebeklerin beslenmesinde de ek gıda olarak kullanılıyor. Bu sayede Sinbo katı meyve sıkacağı ebeveynlerin de tercihleri arasında ilk sırada yer alıyor.Sinbo katı meyve sıkacağı bu işlemi gerçekleştirirken paslanmaz çelik gövdeyi ve paslanmaz çelik filtreyi bir arada kullanıyor. Bu sayede güç ve dayanıklılığı ile aynı potada erimesini sağlıyor. 

Bu küçük ev aleti kauçuk ayarları ile ekstra sabitleme sağlayarak sarsılmaları ve sıçramaları önlüyor. Sinbo katı meyve sıkacağının 65 mm geniş besleme tüpü sayesinde meyve ve sebzeler doğranmadan bütün olarak atılabiliyor.Bu sayede hem hız kazanılıyor hem de meyve ve sebzenin bütün faydası içinde kalıyor.Sinbo katı meyve sıkacağının 1500 ml posa haznesi ve 500 ml meyve suyu kabı vardır.Bu sayede ara bir temizleme ihtiyacı gerektirmeden bir aileye yetecek kadar meyve suyu çıkarabiliyor.

Sinbo katı meyve sıkacağının iki kademe güç seçeneği yer alır. Ürün kullanılırken önce katı meyve ve sebzeler aletin haznesine yerleştiriliyor daha sonra iki güç ayarından biri seçiliyor ve üzerine kapak ile hafifçe bastırılarak meyve sıkılıyor.


Peki katı meyve sıkacağını bütçenize en uygun fiyatıyla hangi mağazadan alabilirsiniz?


Geri Dön